Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 360
  • просмотров
    178 276

На Харківщині згоріла пасіка


ромео

380 просмотров

Через те, що мешканці приватного сектору продовжують спалювати сміття та сухостій, кількість виїздів рятувальників на ліквідацію цих пожеж значно збільшилась. За добу було 26 таких виїздів

Опубліковано: 14.10.2019, 08:57

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України у Харківській області 26 раз залучались для гасіння сухостою, хвойної підстилки, очерету та сміття. Сумарна площа горіння склала близько 13 га. Найбільша кількість таких пожеж сталася у Харківському, Куп'янському та Балаклійському районах області. Усі пожежі виникли через занесення відкритого джерела вогню чи необережне поводження з вогнем.

Так наприклад, у с. Курилівка Куп'янського району області через випалювання мешканцями сухої трави, згоріли 13 вуликів місцевого приватного пасічника.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів та на відкритих територіях, не провокуйте пожежі у природних екосистемах! Адже частіше за все, пожежі у природних екосистемах виникають в результаті людської недбалості та неуважності. Масштабні загоряння можуть мати негативні наслідки як для навколишнього середовища, так і для людей: спричинити пожежі житлових будівель, знищити лінії електромереж, газо- та нафтопроводів, лісових насаджень.

Пам’ятайте, що лише висока культура поводження з вогнем, дотримання правил пожежної безпеки позбавить вас від біди і страждань, що приносять пожежі. Будьте пильними та у разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером Служби порятунку «101».

ГУ ДСНС України у Харківській області

https://kh.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/12530.html

  • Подобається 1

2 Комментария


Рекомендуемые комментарии

Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...