Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 359
  • просмотров
    178 069

Медові ярмарки і свята


ромео

1 257 просмотров

Сладкая жизнь - в Кривой Рог привезут 20 тонн меда

07.08.2018
 

Уникальные свойства меда известны человечеству много веков. Приобщиться тысячелетней традиции могут и криворожане.

11-12 августа в Кривом Роге состоится медовый фестиваль. Это уже 8-й по счету праздник пчеловодства. Место проведения феста традиционное – парк Саксаганский (бывший парк имени Артема). Время – с 10-00.

По словам организаторов фестиваля, в этом году будет еще больше медовых «смаколыкив» – не только мед разных сортов, а и продукты медоварения.

Криворожский фестиваль меда популярен не только среди горожан, а и пчеловодов. На фестивальные дни в наш город съедутся пасечники со всех регионов Украины.

Цены, как обещают организаторы фестиваля, приятно удивят гостей феста, а представленная продукция – никого не оставит без покупок.

http://krlife.com.ua/news/sladkaya-zhizn-v-krivoi-rog-privezut-20-tonn-meda

 

В Славянске пройдет ярмарка меда

 2018-08-06 19:29

14 и 15 августа в Славянске на Соборной площади пройдет ярмарка меда.

Время работы ярмарки: с 8:00 до 18:00

c4ddfb7e5101.jpg

В программе мероприятия:

- мастер-класс по выкачке меда;

- демонстрация, дегустация и продажа меда и продуктов пчеловодства;

- освящение продуктов пчеловодства.

Приглашаются жители и гости города.

Вход БЕСПЛАТНЫЙ!

справки по телефонам: 050-647-30-48 та 093-079-11-08 Сергей Григорьевич.

По информации Славянского городского совета

http://slavinfo.dn.ua/novosti/880730

 

 

В Одесской области проведут первый фестиваль меда

 
07-08-2018 12:59:26
В Одесской области проведут первый фестиваль меда
 
 

Попробовать различные сорта меда и узнать все о разведении пчел смогут жители Одесской области во время фестиваля меда «Спас идет - гостей ведет». Он пройдет 18 августа в пгт Лиманское Раздельнянского района, сообщает пресс—служба Одесской ОГА.

«В ежегодном фестивале меда на берегу Кучурганского лимана примут участие пчеловоды из разных уголков Одесской области. Они не только представят свою медовую продукцию, но и поделятся знаниями по разведению и содержанию пчел. Гостей фестиваля ждут также тематические мастер-классы», - подчеркнул и.о. начальника управления туризма, рекреации и курортов Одесской областной государственной администрации Александр Шека.

http://04849.com.ua/news/23006-v-odesskoj-oblasti-provedut-pervyj-festival-meda.html

 

84c3633684ac83cd85e55573558eac55.jpg
07.08.2018 14:46

Для хмельничан вже готують медові вихідні

Головна алея парку квіткова на час фестивалю меду перетвориться на медову

 

Тут розмістять свої ятки пасічникик із усієї області. Про це розповів начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков. За його словами відвідувачі зможуть придбати і косметичну продукцію з воску, і свічки, і звичайно медову продукцію.

До пошуків пасічників і виробників продукції бджільництва підходять прискіпливо. Нині в управлінні торгівлі формують списки тих, хто тішитиме хмельничан смаколиками і еко-товарами. Адже це не хаотичний процес, а процес, яким займаються професіонали. Вони однозначно керуються певними вимогами. Мед буде солодкий і якісний.

Поруч із ятками буде спортивна зона, пізнавальна галявина і дитячий садочок з ляльковим театром.

http://hm.oblast.online/news/dlya-hmelnychan-vzhe-gotuyut-medovi-vyhidni/

 

 

На Львівщині відбудеться міжнародний фестиваль меду

08.08.2018
 
med.jpg?resize=696%2C409 jar of honey with honeycomb on wooden table
 

У неділю, 12 серпня, на території музею-заповідника «Олеський замок» у Буському районі, відбудеться традиційний, вже третій Міжнародний фестиваль меду «Надбужанські медобори». Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Участь у фестивалі візьмуть пасічники Буського та сусідніх районів, гості з Латвії, Польщі та Італії. Біля підніжжя замку працюватиме мистецький майданчик з концертною програмою, у «Містечку майстрів» проводитимуть майстер-класи, відбуватимуться вікторини, виставки старожитніх речей, пов’язаних з бджолярством.

 

На виставці-продажі продуктів бджільництва охочі зможуть придбати мед, пилок, прополіс, пергу. Відбудеться також дегустація страв та напоїв із меду: млинців, медівників, медового квасу тощо.

А бджолярі, як досвідчені, так і початківці, зможуть придбати різноманітний реманент для своєї пасіки.

Також організатори готують для учасників та гостей сувенірну продукцію з емблемою свята: чашки, значки, кулькові ручки. Мета фестивалю – демонстрація, дегустація та продаж продуктів бджільництва кращими пасічниками району та області, вшанування професії пасічника та любителів меду посередництвом засобів мистецтва.

Програма фестивалю:

12:00 год – відкриття виставки-продажу продукції бджільництва, реманенту бджолярів, тематичних сувенірів.

14:00 год – офіційне відкриття фесту:

– урочиста молитва

– Славень фестивалю

– виступи представників влади

14:30 год – святкова мистецька програма: пісні, танці. гумор.

14:30-19:30 год – креативне навчання в Містечку майстрів (майстер-класи).

Завершиться фестиваль о 20:00 год.

http://www.kulemet.com/na-lvivschyni-vidbudetsya-mizhnarodnyj-festyval-medu/

 

 

В Ужгороді відбудеться фестиваль-ярмарок «Медовий Спас»

"Медовий Спас" в Ужгороді: гостей та мешканців запрошують на солодке свято
З 17 по 19 серпня в м.Ужгород по вулиці Ференца Ракоці (архітектурно-історичний комплекс «Совине гніздо») проходитиме традиційний фестиваль-ярмарок «Медовий Спас». 

Будуть представлені різноманітні види закарпатського меду – весняний, липовий, акацієвий, мед із літнього різнотрав’я, лісовий, гірський та продукти бджільництва (прополіс, віск, перга, маточне молоко, пилок тощо). Відвідувачі зможуть скуштувати медові напої, зокрема, квас, вино, бальзам, медові пряники, карамель, сири та вина.

Офіційне відкриття ярмарку відбудеться у суботу, 18 серпня о 14 годині, після чого на глядачів чекатиме концертно-розважальна програма.

До участі у заході, організатором якого виступає Асоціація пасічників Закарпаття, запрошуються пасічники області, виробники сиру та вина. 

З усіх питань щодо участі у фестивалі-ярмарку звертатися до голови Асоціації пасічників Закарпаття - Лях Володимира Івановича за телефоном 050-560-42-59.
 
У Києво-Печерській лаврі відкриється виставка-ярмарок «Медовий спас»
16:36, 07 серпня 2018
 У Києво-Печерській лаврі відкриється виставка-ярмарок «Медовий спас» 
Напередодні святкування Походження чесних древ Животворящого Хреста Господнього, коли за уставом освячується мед нового збору, 11 серпня, у Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі відбудеться відкриття православної виставки-ярмарку «Медовий спас». Постійним відвідувачам лаврських виставок і гостям обителі будуть запропоновані ікони і богослужбове начиння, книги для православного читача, продукти бджільництва та мед нового збору, лікувальні трав’яні чаї та інші товари, повідомляється на сайті обителі. Виставка-ярмарок "Медовий спас" працюватиме до 19 серпня.

Детальніше читайте на УНІАН: https://religions.unian.ua/orthodoxy/10216298-u-kiyevo-pecherskiy-lavri-vidkriyetsya-vistavka-yarmarok-medoviy-spas.html
 
 

В самом медовом городе Запорожской области состоится праздник меда

Автор  Шак Владимир
 
В самом медовом городе Запорожской области состоится праздник меда
 

Мэрия Мелитополя [как известно, название города с греческого переводится как "Медовый город"] объявило о проведении 14 августа сладкого праздника "Медовый Спас".

В программе – разнообразные мероприятия, напрямую связанные с медом

http://mig.com.ua/zaporozhskie/item/41225-v-samom-medovom-gorode-zaporozhskoj-oblasti-sostoitsya-prazdnik-meda

 

11 СЕРПНЯ У КРЕМЕНЧУЦІ СТАРТУЄ СВЯТО МЕДУ

Справжнє свято меду та продуктів бджільництва чекає на жителів Кременчука та гостей міста з 11 по 24 серпня. Приурочене воно Дню пасічника, що відзначається в Україні 19 серпня  та Дню незалежності України.
 
Організаторами свята є Громадська організація «Кременчуцька спілка пасічників» за підтримки виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та Кременчуцької районної державної адміністрації. Офіційне відкриття свята заплановано на 11 годину 11 серпня на літньому майданчику парку Придніпровського, повідомляють у міській раді.
 
У програмі свята: майстер – класи з відкачування меду; виставки вуликів та пасічного обладнання; виставки – продажі продуктів бджільництва, проведення тематичних вікторин, робота фотозон, концертна програма.
Святкові заходи відбуватимуться щоденно з 11-00 до 20.00 години. Тож всі бажаючі зможуть у зручний для себе час прийти у парк Придніпровський.
 

Свято меду відбудеться в Мукачеві

Опубліковано: 06.08.2018 - 13:05 

“Свято Закарпатського меду” – вже традиційне свято бджолярів та пасічників, де вони представляють свій мед і продукти бджільництва.

9bc50a1-svyato-zakarpats-kogo-medu-projd

На заході проведуть ярмарок та концерт дитячих колективів міського Будинку школярів, анімацію, змагання та конкурси, медову освіта для дітей і дорослих, бджолині старти, вивчення життя бджіл, показові матеріали бджільництва, прозорий вулик.

Цього року родзинкою свята стало поєднання з Днем медових златовласок – RED HAIR DAY – Міжнародний день рудих в Мукачеві 2018!

Ярмарок діятиме з 01 вересня по 02 вересня 2018р. з 11:00 до 22:00 в парку Перемоги, Мукачево.

http://life.ko.net.ua/?p=60976

 

 

 

 

  • Подобається 4
  • Дякую 1

0 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

Комментариев нет

Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...