Перейти к содержанию
  • записей
    13
  • комментария
    132
  • просмотра
    6 073

З Новим 2018 роком!


Sanich

1 009 просмотров

Ось і пройшов ще один рік. Що він нам приніс?

Якщо говорити в плані всього бджільництва України, то минулий рік можна однозначно розглядати, як рік активного росту - поставлений новий рекорд експорту солодкого продукту за кордон, ціни оптової закупки значно зросли в порівнянні з минулим роком, що дозволило багатьом пасічникам міцно стати на ноги та з оптимізмом дивитися в майбутнє. Кількість пасічників продовжує рости, а існуючі активно нарощують об'єми. Тому хочеться побажати усім пасічникам в наступаючому році сприятливих умов для роботи на ниві бджільництва - великих площ медодаїв, гарної погоди для багатих медоборів та прийнятної ціни на продукти бджільництва!

Не відставав від бджільництва України і наш улюблений форум - на Точку. Це був найбільш продуктивний рік із часу заснування форуму - ми спостерігали ріст по всім показниках: кількості нових користувачів, кількості користувачів-дописувачів на форумі, кількість нових дописів та загальна кількість відвідувачів. Від імені адміністрації хочеться подякувати всім форумчанам, хто приклав руку до того, щоб форум ставав більш цікавим, дружнім та наповненим корисною інформацією.

Важливо, щоб і надалі форум залишався площадкою для активного спілкування пасічників та обміну досвідом та інформацією. Адміністрація робить все можливе з технічної сторони, щоб забезпечити найкращі умови для дописувачів Точка.  Минулого року ми переїхали на новий хостинг і сервіс став більш стабільним і кількість часу, коли форум був недоступний значно зменшилася з попередніми роками. Був запроваджений пілотний проект виборна "Рада Форуму", що дозволило усім форумчанам опосередковано долучитися до процесу керування політикою форуму, що забезпечило покращення зворотного зв'язку між форумчанами та адміністрацією. Адміністрація зі своєї сторони завжди намагається слідкувати за доброзичливістю спілкування користувачів форуму та підтримки відповідної дружньої атмосфери. Не завжди це вдається, так як із часом виросла роль та кількість грошей в галузі, що накладає свою тінь на українське бджільництво в загальному та на спілкування на Точку, зокрема, але ми намагаємося втримати баланс між здоровим спілкуванням та відвертою комерцією наскільки можливо, не допускаючи перетворення Форуму на суцільний Ринок.

Безперечно, особливою та визначною подією минулого року була очна зустріч форумчан на Львівщині в Бухті Вікінгів. Хочеться ще раз подякувати Михайлу за всі турботи, які він взяв на себе для організації цієї події!

Якщо взяти до уваги все вище написане, я з оптимізмом дивлюся в 2018 рік та сподіваюся, що спільними зусиллями Адміністрації, Ради Форуму та небайдужих форумчан вдасться зробити форум ще більш цікавим, інформативним та ми побачимо багато нових користувачів та цікавих дописів як від новачків так і від старожилів Форуму.  Форум став справжньою домівкою для багатьох користувачів і для мене особисто, хто не уявляє і дня без нашого сайту та можливості спілкування зі своїми друзями, однодумцями та опонентами.

Тож бажаю ТОЧКІВЦЯМ в 2018 році всього найкращого, здоров'я, гарного настрою, нових знайомств та вражень, нових знань та досвіду.  І, сподіваюся, форум стане вам в цьому в нагоді.

Веселих Свят!

З повагою

Happy-New-Year-2018-Images-4.jpg 

  • Подобається 13
  • Дякую 13

1 Комментарий


Рекомендуемые комментарии

Всех коллег их жен , детей , родных и близких поздравляю с этим веселым  семейным праздником .

Хочу всем пожелать крепкого здоровья и долгих лет жизни .

Чтоб в Новом Году сбывались все хорошие задуманные идеи и легких начинаний .

Счастливого Нового Года !

20171231_173718.jpg

Ссылка на комментарий
Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...