Перейти к содержанию

teplov

Активные Пoльзователи
  • Публикаций

    1 342
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о teplov

  • День рождения 23.07.1967

Contact Methods

  • MSN
    0678617827
  • Website URL
    http://baron081.wix.com/pchelomatki-zakaz
  • ICQ
    0
  • Skype
    teplov833

Profile Information

  • Место расположения
    Хмельницкий пер Нечая 16

Общая Инофрмация

  • Пасека в
    Хмельницкая обл О678617827
  • Стаж
    8-15 лет
  • Kоличество семей
    21-30
  • Ульи
    рут
  • Порода пчел
    Бакфаст.

Посетители профиля

12 008 просмотров профиля

teplov's Achievements

5,1k

Репутация

  1. Є проста аксіома. на пасіці має бути одна система вуликів, та одна порода бджіл. До прикладу: чоловік тримає в українських вуликах УС бджолу, в нього є своя технологія ( рання заміна маток, відводки для заміни поганих маток літо-осінь...), в нього є стабільний прибуток, він з того живе. А є чоловік який тестує все життя, в першу чергу з вуликами, а це і різні рамки. З породами бджіл, і ще має дві роботи щоб утримувати сім'ю та пасіку. А вечорами пише в форумах як йому здається розумні речі.
  2. Вальчук Юрій Петрович. м. Хмельницький пров. Нечая 16. Вальчук Юрій Петрович т.0678617827, Вальчук Ірина Михайлівна 0989447582, Вальчук Сергій Юрійович 0978647562 Порода бджіл Бакфаст штучного осіменіння, також працюємо як станція ШО ваших маток. Замовлення приймаються з 1 Листопада. На 2023 рік попередньо планую до репродукції такі материнські лінії В282VYP. B15VYP. B174VYP. B179VYP. також будуть нові лінії В78VYP. 103VYP. B135VYP. B153VYP... Трутневі лінії; B129VYP B15VYP B282VYP B2VYP. Можливі і інші лінії, та це якщо будуть в мене люди для ізоляції інших трутнів. Ціни: Матки ШО перевіренні на засів-50$. Матки ШО не перевірені на засів 20$ Матки вільного парування Ф-1 10$ Осіменіння маток 10$ можливо 30$ а можливо і дуже мало, і тільки для селекціонерів.
  3. Та це мабуть кожен пасічник спостерігав що буває таке, здохне сім'я а чужу матку не прийме. За науку промовчу, дітям того не потрібно знати як раніш вчили(
  4. ІО тут ні до чого, проблема в роботі, та розуміння того що ти робиш. А щоб зробити гарну батьківську чи материнську лінію, то це не легкий труд. Вся брехня в тім що чоловік навчився осіменяти, та вроді би і начитався всього, а в голові все рівно якісь півні піють. Та якщо взяти класичну селекцію, то все теж саме. Мабуть як і будь який інший бізнес.
  5. Ви на мою думку дуже далекий до розуміння що до "совершенствавания".
  6. Я з Вами повністю згоден, та є заводчики, та промисловики. Скоріш за все ваш опонент вважає себе заводчиком. Думаю я знаю цього хлопця, він як пасічник та матковод не поганий, можна сказати добрий. Та самовпевнений інкогніто який всього в світі боїться. А весь мій пост до того що одне діло для себе виводити маток, а друге торгувати ними. Тому ви ніколи не зрозумієте один одного.
  7. Такі як ви, і є там хтось. 4-5 рамок? Щей розділене? Це про що взагалі?
  8. Для людей котрі поспішають, є фейсбук, пишеш питання, і маєш 100 відповідей. А тут потрібно прочитати 205 сторінок. Не зможеш? Нема часу? Можливо і книг немає часу читати? Тоді Фейсбук, ютюб...
  9. То це ти "Віталік" з Малих Бакфастиців, вгадав? Привіт. Насправді воно трохи не так. Будь яку матку можна обмежити в яйцекладці, достатньо поставити роздільну решітку. Також коли її обмежим в шести рамковому вулику, то там можуть бути проблеми в тому плані що бджолам кудись мед потрібно складати..., то їсть сім'я не перезимує. І взагалі звідки то пішло що хтось дає маткам по 2 мк? Це питання принципове. Прошу надати посилання на джерела де таке написано.
  10. Щитаємо, сади, ріпак, акація... дають на круг по 20 кіл меду, забираємо по 15 і маємо 15 тон меду з 1000 вуликів. А якщо ми ліземо в гніздо, робим відводки, то маємо 10-12 кіл, маємо 3-5 тон. А ось коли після Акації робим відводки, то у нас є можливість не встигаючі у розвитку сім'ї об'єднати з успішними відводками. Загалом то травневі відводки набули популярності коли бджоли були рійливі, з того розрахунку що сім'я з цьогорічною маткою не роїться.
  11. Вас можливо 0% прибутку не страшить.
  12. Подивіться її родовід, то побачите що в батьках в неї Кордован. Та вона пішла в Бакфаст тому що бережно використовувала корм і...
  13. Не скажи, більшість порід зрояться до акації, а баки будуть тримати силу.
  14. Все вірно. Та на початку травня промисловику не має сенсу робити зі усіх гарних сімей відводки, попереду взяток з акації.
×
×
  • Создать...