Перейти к содержанию

ДобровоЛ

Совет Форума
  • Публикаций

    23 325
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о ДобровоЛ

  • День рождения 25.06.1955

Contact Methods

  • Website URL
    http://ldobro2.gallery.ru/

Profile Information

  • Ваш пол
    Male
  • Место расположения
    Київ, Троєщина.Тимчасово - Алмере, NL.
  • Интересы
    бакфаст й матководство

Общая Инофрмация

  • Пасека в
    с. Княжичі, Броварського р-ну
  • Стаж
    більше 25 років
  • Kоличество семей
    31-40
  • Ульи
    Кор.230-10р, є дадани й нуки В.Дубенчака.
  • Порода пчел
    БАКИ

Посетители профиля

19 560 просмотров профиля

ДобровоЛ's Achievements

51,7k

Репутация

  1. Все правильно. Я ж за півсотні км від Гааги. Україна від мене на сході й з десяток градусів - на південь (по флотськи схід-схід-південь). А південь-південь-схід то вже десь ближче до Болгарії.
  2. А мене градом щойно накрило - я якраз сьогодні вже 5 місяців як почав ходити у довгі реабілітаційні походи після деяких болячок. Спочатку по кілька метрів, а тепер вже й рекорд -13 км, але із трьома передишками. Тож на маршруті буває й дощ доганяє та й нашпарить. Але швидко погода тут змінюється. Сьогодні вітер від мене дме на південь-південь-схід. Тож не в наш бік, не в Україну. Ну може й ліпше - нам ще й граду там не вистачало...
  3. І у мене щойно пройшла гроза. Це вже третя з початку року. Але зразу ж й сонечко виглянуло.
  4. У мене тут теж саме. Але до цієї погоди голландці давно звикли - постійні вітрюгани, а дощі можуть на день й по п"ять разів бувати. У нас же як залупить - то й на добу чи й дві й без перервно. А якось, пам"ятаю , перед акацією то днів сім безпробудно лило. а перед нею наготував чисті стільники в розрахунку на акаційний мед без усяких суттєвих домішок. Так дві найкращі сім"ї отой кількадобовий дощ й поклав на нуль. Після того за "чистою" акацією вже не ганяюся...
  5. От вам й "погодка". Якось років з 20 тому редактор заперечувала, що не поставить моє фото в газеті на 1 стор. до 1 травня, бо ще яблуні не цвітуть. Тобто календар погодний і цвітіння за ним змістилися за цей час на місяць вперед... А вишні якогось року зацвіли й пішов дощ і зразу ж Морозенко за ним на дві доби. І що думаєте? Вродили та ще й як ! А у мене в закордонні дощові прогнози. Тут рідко без них та вітрів буває. Але вже у травні, на Проводи, навідаюся й до своїх бджілок. Живуть мої баки вже третій рік майже самостійно у цих екзотичних для України погодних умовах й без пасічника.
  6. А у мене сьогодні була навіть гроза - вперше цього року тут. Слава Богу, вже листя потроху розпустилося. Бо в народі з давніх часів існує повір"я, що грім на голі дерева то до голоду. А позавчора зустрів квітучу черемшину. Так повіяло Україною, що аж боляче стало на душі... Ну. чого отим зайдам-виродкам мАсковським придуркуватим ще не вистачало ?!
  7. Ставте петлі і будете навіть із зайчатиною.Або заведіть мисливську собаку.
  8. А ви своїх бджіл з якою ціллю тримаєте ? Мабуть. щоб зайвий цукор їм згодовувати ? Посадіть кілька сортів у різних по затіненню місцях. А у мене два роки тому виписані у різних місцях фундуки із великим корінням не прижилися. Правда, я вже тоді не був на дачі (пасіці) - від"їхав . Тож і поливати було нікому . Але дивно, що вони обидва загнулися, бо садив я їх ще з осені по повній схемі з підсипкою класного чорнозему й гумусу...
  9. А я думав, що вони лише на цукрових буряках пасуться ...
  10. Доброго вам здоров"я ! Яка ціна корпуса 145 на 10р фальцевий 30 мм , а можна із рамками? Але з мого креслення, так як у мене корпуси ширші від стандарту на 10мм. І ще, де ви @Beemaister знаходитеся географічно (район) - для самовивозу, бо наша центральна область ох і довга ж ?
  11. Цікаве у вас прізвище, особливо у темі СОНЯЧНИХ воскотопок !
  12. А тут у мене так ЩОДНЯ ! Отож й набудували тут отих вітряків. Не потрібно й газ спалювати та бензини. Авто вже в половини тут населення на електриці. А електрика - із отих величезних вітряків. Отож через оті постійні вітри бджоли тут добре треновані протидіяти цим піддувкам.
×
×
  • Создать...